NOUTATI — 07 July 2017
Locuitorii comunei Mihail Kogălniceanu au, începând de astăzi, un motiv în plus să considere că localitatea lor este una într-adevăr europeană. Pe lângă lucrările pe care autoritățile publice locale le desfășoară în localitate, fie că vorbim despre asfaltări sau construcția de noi  instituții de utilitate publică, de astăzi cei care locuiesc în Mihail Kogălniceanu beneficiează de Internet prin Wi-Fi GRATUIT!

„Îmi face o deosebită plăcere să va aduc la cunoştinţă finalizarea unui proiect – în premieră faţă de alte localităţi – de o importantă deosebită pentru localitatea noastră, şi anume realizarea pe întreg teritoriul comunei a unei reţele de internet wi-fi, cu acces gratuit pentru toţi locuitorii“, a anunțat, astăzi, primarul localității, Ancuța Belu.

Demersurile au fost demarate de mai bine de un an, dar acum s-au concretizat într-un proiect palpabil. Acesta realizare vine în întâmpinarea programului propus de actuală administraţie în campania electorală, cu impact deosebit asupra accesului la informaţie, socializării şi, nu în ultimul rând, a unei legături permanente între primărie şi cetăţeni.

„Continuăm procesul de modernizare a localităţii Mihail Koganiceanu, prin preocuparea pentru accesul la informaţie, prin îmbunătăţirea şi eficientizarea dialogului între cetăţeni şi autorităţile locale, prin dezvoltarea suportului pentru monitorizarea permanentă şi optimă a localităţii, având impact direct asupra siguranţei cetăţenilor comunei. Sper că prin intermediul acestei reţele wi-fi să îmbunătăţim relaţia dintre primărie şi cetăţeni, punând bazele unui dialog constructiv pentru ambele părţi“, a adăugat primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu.

Distribuie

Autor

andrein

(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *